Confidenţialitate

Cum se desfăşoară castingul pentru spectatorii Vanilla Skype? – VIDEO

Raluca Hatmanu se pregăteşte în acest weekend să meargă la teatru pentru a vedea Vanilla Skype, însă biletele nu-i sunt suficiente. Ea mai trebuie să treacă şi de un casting pe Skype pe care l-a susţinut chiar cu actorul Marcel Iureş.

Vanilla Skype este primul spectacol din România în care pasionații de teatru au posibilitatea de a participa la un casting pentru a-și câștiga scaunul în sală și pentru a fi oamenii potriviți, la locul potrivit.

După o piesă scrisă de Cătălin Ștefănescu și cu o distribuție de excepție –Marcel Iureș, Andi Vasluianu, Medeea Marinescu, Marius Manole, Vlad Zamfirescu, Alexandru Ion, Mircea Postelnicu și Vladimir Purdel – Vanilla Skype este pusă în scenă în cadrul unui turneu susținut de BRD – Groupe Société Générale, care are loc până pe 10 septembrie în cinci orașe mari din țară – Ploiești, Craiova, Piatra Neamț, Bacău și Iași.

Pentru fiecare dintre aceste reprezentații, persoanele care doresc să participe la spectacol se pot înscrie la un casting care va fi susținut pe Skype (contul Vanilla Skype  Teatru) de marele actor român Marcel Iureș și care va conține un set de întrebări elementare menite să stabilească dacă participanții își merită cu adevărat locul în sală.

Cei care își cumpără bilet pentru spectacol se pot înscrie la casting accesând contul de Skype – Vanilla Skype Teatru.

După ce precizează orașul și ora reprezentației la care vor participa și răspund la un set de întrebări, aceștia au șansa de a primi unul dintre cele mai bune 10 locuri rezervate special pentru ei pe rândurile din față ale sălii.

Persoanele care vor să treacă proba de casting pot accesa contul Vanilla SkypeTeatru între 12:00-19:00,  până miercuri, 7 septembrie.