Confidenţialitate

Cum să începi un vlog și să te transformi în ”televiziunea” pe care ai vrea să o urmărești – VIDEO

Se vorbește din ce în ce mai des în România de vloguri și vloggeri. Asta pentru că ele ajung să depășească audiența multor posturi de televiziune și le concurează cu succes în privința calitații dar și a diversității ofertei.

Cum ar fi să-ți faci un ”post de televiziune” care să se muleze pe pasiunea și personaliatea ta, iar asta să atragă o mulțime de prieteni noi și oameni care abia așteaptă să vadă ce apare nou. Astfel poate fi tradus conceptul de vlog în termenii de media tradiționale.

Lucian Popescu este unul dintre acei oameni pasionați care reușește să facă tot ceea ce-și propune. A trecut prin experiența televiziunii, a fost colegul nostru la Europa FM, iar acum aduce știrile Virgin Radio Romania dar crește și unele dintre cele mai dinamice și interesante conturi de social media ale unui post de radio.

Nu de mult timp, chiar de ziua lui, Lucian Popescu a descoperit ce înseamnă să faci un vlog (numit chiar VLOGUL) și acum deja și-a construit o comunitate fidelă iar calitatea clipurilor sale este remarcabilă.

Cum a ajuns la performanță și ce sfaturi are pentru cine ar vrea să-și facă un vlog, povestește la Europa FM într-O Dimineață de Milioane:

Care a fost primul vlog făcut de Lucian Popescu

Cel mai nou vlog făcut de Lucian Popescu – Cum să devii începător