Confidenţialitate

Cum să alegeți cel mai bun aparat de ras electric pentru bărbați (P)

Când vine vorba de aparate de ras electrice, există multe opțiuni pe piață. Cum știți care este cel mai bun pentru dumneavoastră?

În acest articol, vă vom ghida în alegerea celui mai bun aparat de ras electric pentru bărbați. Așadar, fie că sunteți la prima achiziție, fie că vreți să vă actualizați modelul actual, citiți mai departe pentru a afla toate informațiile de care aveți nevoie!

Există mai multe tipuri de aparate de ras electrice din care puteți alege. Pentru a găsi aparatul de ras electric potrivit pentru pielea dumneavoastră, pentru creșterea bărbii și pentru rezultatul dorit, puneți-vă următoarele întrebări.

 • Doriți să vă bărbieriți cu o mișcare rotativă sau de sus în jos?
 • Ce tip de creștere a bărbii aveți?
 • Doriți atât să vă bărbieriți, cât și să vă tundeți?
 • Aveți o piele sensibilă?
 • Doriți o stație de curățare?
 • Doriți să vă îmbunătățiți tehnica de bărbierit?
 • De ce accesorii aveți nevoie?

Există două tipuri principale de aparate de ras electrice:

 • Aparatele de ras cu folie de ras au un cap plat, din metal, care oscilează înainte și înapoi la viteze mari. Lamele de pe aceste aparate de ras sunt poziționate într-un model liniar, ceea ce le face excelente pentru a face față firelor de păr mai lungi.
 • Pe de altă parte, aparatele de ras rotative au capete rotunde cu lame care se rotesc. Aceste aparate de ras sunt mai potrivite pentru firele de păr mai scurte și pot fi folosite într-o mișcare circulară.

Fiecare persoană are o barbă diferită. Ar fi ciudat dacă nu ar fi așa. Ce tip de creștere a bărbii aveți, depinde de genele tale. Diferențiem diferite tipuri de creștere a bărbii, creștere ușoară a bărbii, creștere medie a bărbii sau creștere puternică a bărbii. Majoritatea aparatelor de ras electrice sunt potrivite pentru o creștere ușoară și medie a bărbii. Pentru o creștere puternică a bărbii, aveți nevoie de un aparat de ras electric cu mai multă putere.

Vă lăsați barba să crească din când în când? Luați în considerare un aparat de ras electric cu funcție de tuns. Aceasta vă permite să vă păstrați forma bărbii. În plus, un accesoriu de tuns este util pentru a tunde firele de păr mai lungi înainte de a vă rade barba. Tăind-o, nu vă obosiți atât de mult pielea. În acest fel, vă puteți bărbieri mai confortabil.

Acum că știți elementele de bază ale tipurilor de aparat de ras electric, să trecem la câteva dintre caracteristicile pe care ar trebui să le căutați atunci când faceți o achiziție. Pentru a-l găsi cel mai potrivit pentru dvs. și nevoile dvs., luați în considerare următoarele sfaturi:

 • Decideți ce tip de aparat de ras se potrivește cel mai bine părului dumneavoastră facial. Aveți pielea sensibilă? Căutați un bărbierit de aproape?
 • Un factor important de luat în considerare este calitatea lamei. Alegeți un aparat de ras cu lame de înaltă calitate. Cele mai bune aparate de ras electrice au lamele ascuțite care pot tăia cu ușurință părul.
 • Luați în considerare un cap de bărbierit care poate pivota sau flexa. Un alt lucru pe care trebuie să îl căutați la un cap de aparat de ras este faptul că acesta se poate mișca. Acest lucru va permite aparatului de ras să vă contureze fața, oferindu-vă un bărbierit mai precis.
 • În cele din urmă, asigurați-vă că citiți recenziile înainte de a face achiziția. Acesta este poate unul dintre cele mai importante sfaturi atunci când alegeți orice produs, nu doar un aparat de ras electric. Vedeți ce spun alții despre el – atât cele bune, cât și cele rele. Acest lucru vă va oferi o idee bună despre ce le-a plăcut și ce nu le-a plăcut altora la acest produs pe care îl luați în considerare. Cu toate aceste informații în minte, găsirea celui mai bun aparat de ras electric pentru bărbați ar trebui să fie floare la ureche!

Cu toate aceste informații, sunteți gata să alegeți cel mai bun aparat de ras electric pentru bărbați.

Foto: Christopher Campbell/Unsplash