Confidenţialitate

Cum s-a văzut premiera piesei “Totul se transformă”, pe scena Teatrului Național din București | GALERIE FOTO

Premiera spectacolului “Totul se transformă” a avut loc pe 10 mai, în București, și a fost găzduită la Sala Mare a Teatrului Național.

După o lungă așteptare, actorii s-au putut reîntâlni cu publicul, care a umplut sala la capacitatea maximă permisă, în contextul pandemiei de coronavirus.

Din distribuția piesei “Totul se transformă” fac parte actorii Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Mircea Rusu și Vlad Zamfirescu.

Spectacolul “Totul se transformă” este regizat de Vlad Zamfirescu, pe un text de Alexandru Popa.

Totul se transformă” zugrăvește cu umor si vervă o serie de tablouri decupate dintr-o realitate altfel decât cea pe care o știm de-o viață. Oricine se poate regăsi într-unul din cele patru personaje, își poate identifica gândurile ori reacțiile sau se pot recunoaște într-una din situațiile pe care eroii le traversează. Construit pe filonul empatiei, textul are un haz molipsitor, pigmentat cu câteva replici ce dau de gândit.

O radiografie a relațiilor interumane, într-o situație de criză, dar si fină analiză a relațiilor de cuplu, sau a relației părinte-copil, piesa pune în lumină tendința de auto-izolare ce are ca mijloc agregant frica de orice: de boală, de singurătate, de necunoscut. Decupată dintr-o realitatea atipică, piesa ne face să înțelegem că libertatea vine cu prețul acceptării și că adesea în viața ne apropiem doar după ce ne-am înstrăinat.

Cum s-a văzut premiera piesei “Totul se transformă”

Pe 28 iunie vor avea loc alte două reprezentații în Capitală

Iubitorii de teatru din București au o nouă șansă să descopere această poveste surprinzătoare, amuzantă și actuală, pe 28 iunie, când sunt programate în Capitală alte două reprezentanții. Evenimentele vor fi găzduite la Sala Mare a Teatrului Național, de la ora 17.00 și de la ora 20.00 și vor fi cu atât mai speciale cu cât vor avea loc chiar de ziua de naștere a actorului Mircea Rusu.

Detalii, bilete şi reguli de acces sunt de găsit pe Mystage.ro, Ticketstore.ro, BLT.ro şi pe pagina de Facebook Cortina Ag.