Confidenţialitate


Cum reducem risipa alimentară. O campanie Misiunea Verde, în octombrie la Europa FM


Cum reducem risipa alimentară. O campanie Misiunea Verde, în octombrie la Europa FM

În luna octombrie, Misiunea Verde pornește o nouă campanie pentru reducerea rispei alimentare.

În fiecare săptămână, cu ajutorul lui Chef Cezar Munteanu, Mona Nicolici și Toader Păun adună informații ușor de aplicat pentru o viață mai sănătoasă și mai sustenabilă.

În prima ediție din această lună, sâmbătă de la ora 11, Chef Cezar Munteanu oferă inclusiv alternative locale pentru avocado. Valoarea producției a crescut de patru ori în ultimul deceniu. Totul se întâmplă însă cu niște costuri greu de cuantificat, inclusiv umane, aduse în atenție de un documentar recent lansat pe Netflix. Tot sâmbătă, vorbim despre zacuscă și resturile care ne rămân de la legumele folosite în rețeta acestui preparat de sezon, dar și despre legumele și fructele congelate.


Ultimele stiri
Bradul de Crăciun, o tradiție cu rădăcini în Antichitate. Unde a apărut obiceiul împodobirii lui

Obiceiuri de Crăciun, în Transilvania. „Ce presupune „Colinda de ceată bărbătească”, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO în 2013…

Studiu: Șase din zece români declară că depășesc bugetul alocat pentru Sărbători. Generația care economisește mai mult |…

Tradiții de Crăciun în Maramureș: Brondoșii de Cavnic, obicei unic în țară, prin care sunt alungate spiritele rele…

STUDIU: De sărbători, Generația Z preferă momente autentice alături de familie și prieteni | AUDIO

Colindul dubaşilor, unul din cele mai vechi obiceiuri de Crăciun din Banat | AUDIO

Cele mai bune filme pe care să le vezi de Crăciun | VIDEO

În Bucovina, măștile populare animă aproape toate obiceiurile de iarnă

Obiceiuri de Crăciun în Muntenia. Brezaia și jocul ursului

Obiceiuri de Crăciun, în Moldova. Îmblânzirea anului ce vine și a „Urșilor de la Comănești”. Alungarea duhurilor rele…