Confidenţialitate

Cum poți intra în Team Hospice? Aleargă la Maratonul București pentru copiii și adulții care suferă de boli incurabile

Team HOSPICE la Maratonul Bucuresti

Pe 9 octombrie, în Piața Constituției, câteva sute de alergători vor lua startul la Maratonul București pentru a-i ajuta pe cei care, copii și adulți deopotrivă, se luptă cu o boală incurabilă.

Anul acesta este a opta participare a HOSPICE Casa Speranței la Maratonul București, organizație care de 24 de ani, oferă îngrijire paliativă persoanelor care suferă de boli incurabile.

Organizația are două centre de îngrijire cu servicii integrate în București și Brașov, dar și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești.

Serviciile de îngrijire pe care HOSPICE le furnizează celor în nevoie sunt gratuite, iar una dintre modalitățile prin care organizația reușește să strângă fondurile atât de necesare este participarea la evenimente sportive, iar cel mai important dintre acestea este Maratonul București Raiffeisen Bank.

Team HOSPICE in scaunul rulant

Oricine dorește să se înscrie la una din cele patru curse (Cursa populara – 3,6 km, Ștafetă – 2×10 + 2×11,1 km, Semimaraton – 21 km, Maraton – 42 km), o poate face prin intermediul Team HOSPICE, comunitatea de alergători a HOSPICE Casa Speranței.

Singura condiție pentru a face parte din Team HOSPICE este ca alergătorul să strângă fonduri pentru cauza îngrijirii paliative. O misiune simplă pentru cei activi pe rețelele de socializare și care au mulți prieteni al căror ajutor îl pot cere, iar platforma galantom.ro este cel mai util instrument pentru cei care vor să-i ajute pe copiii și adulții a căror viață este amenințată de o boală incurabilă.

Pasul unu este înscrierea, la una din cele patru curse, pe http://team.hospice.ro, prin completarea unui formular simplu.

Un reprezentant HOSPICE îl va contacta pe alergător pentru a afla detaliile necesare creării unui cont pe galantom.ro. Urmează apoi promovarea contului pe Facebook, LinkedIn, Twitter sau Instagram.

În felul acesta – prin fundraising individual, dar și cu ajutorul unor importante companii, HOSPICE Casa Speranței a reușit să adune, an de an, tot mai multe fonduri pentru îngrijirea paliativă a bolnavilor incurabili. Anul trecut, la cele două mari competiții din București – semimaraton și maraton, HOSPICE a strâns aproape 450.000 de lei, cu 19% mai mult decât în 2014.

Cu aceste fonduri, HOSPICE a putut oferi peste 692 de zile de internare în unitățile noastre cu paturi din București și Brașov, 1125 de vizite la domiciliul bolnavilor și 2250 de participări în centrele de zi.

Anul acesta, Team HOSPICE își așteaptă alergătorii pe 9 octombrie la cortul echipei din Piața Constituției, unde vor primi fructe, energizante, răcoritoare și băuturi calde și se vor bucura de masaj înainte și după cursă.

Toți alergătorii din Team HOSPICE primesc un tricou tehnic și, o noutate în acest an, o diplomă personalizată cu indice personal de bunătate.

Afla mai multe despre Team HOSPICE

http://team.hospice.ro/
https://www.facebook.com/TeamHOSPICE/
https://www.instagram.com/team_hospice/