Confidenţialitate

Cum poți alege și așeza în cameră cel mai potrivit mobilier, înainte să-l cumperi (P)

Ne-ar lua prea mult timp să explicăm de ce și cum se îmbină armonios, în etape, sistemul modular CARO.

De ce una din cele mai bine vândute nuanțe se numește Bardolino, și de ce negrul perlat strălucește atât de frumos în orice hol bine iluminat. Ne-ar lua prea mult timp să explicăm de ce comoda Geneva, cu două uși și trei sertare îmbogățește aspectul oricărei încăperi prin liniile simple dar elegante, cu un spațiu de depozitare generos și ingenios compartimentat care permite ordonarea unui număr mare de obiecte. Sau de ce componentele sistemului Galaxy au acest design minimalist cu finisaj cromat, și adaugă nota contemporană atât de dorită de mulți? Și mai mult, de ce Balamalele silențioase asigură o închidere perfectă a ușilor la sistemul modular Infinity?

Pentru că la Casa Rusu, începând din faza de design și proiectare, până la alegerea materialelor și a utilității fiecărei piese de mobilier în parte, întreaga echipă, începând din faza de proiectare, până la munca din fabrică, toate echipele se gândesc la toate și intuiesc funcționalitatea potrivită, designul ușor de integrat în orice ambient și nu în ultimul rând prețul perfect.

Acum, cu 40% reducere la sistemul modular CARO, și încă 30 % reducere la toată colecția de mobilier, poți să te convingi chiar tu!

Adaptabile oricărui spațiu, toate sistemele modulare sunt ușor de combinat, și se potrivesc oricărui stil de amenajare. Și pentru că știm că poate fi greu uneori să le potrivești pe toate în minte, încearcă și programul online de amenajare 3D pe vp.mobilacasarusu.ro.

Pentru că la Casa Rusu se creează zilnic Mobilă din Respect pentru Tine!