Cum pot fi accesate simplu credite pentru afaceri mici (P)

Afacerile pornesc cu o idee bună și o echipă care-și dedică timpul și toate resursele pentru a o dezvolta și crește. Doar că sunt momente când planurile au nevoie și de o infuzie de capital, fără a oferi prea multe explicații și a pierde timp cu formalități birocratice.

Pornind de la această idee, Banca Transilavania a creat BT Mic, care poate ajuta afacerile mici să crească. Pentru că pur și simplu uneori tot ce-i trebuie unei mici afaceri să devină mare este să i se dea credit.

Tocmai pentru că unele afaceri au o dinamică aparte, BT Mic se adaptează lor și le oferă credit chiar și  după minim 3 luni de activitate, fără să ceară avans și oferind o mare flexibilitate. Creditele BT Mic  se pot înapoia chiar și în 7 ani.

BT Mic are un model simplu de business: oferă acces la finanțare antreprenorilor care au afaceri mici sau care sunt la început de drum, dar nu au găsit o soluție în sistemul de banking clasic.

Unul dintre reperele modelului său de business este personalizarea abordării clienților și a solutiilor oferite de BT Mic, în funcție de trasăturile fiecărui business. Echipa BT Mic vizitează afacerea și, mai mult decât atât, rămâne aproape de client inclusiv după acordarea finanțării.

”Ne plac afacerile mici. Și oamenii întreprinzători care le dau viață. Prin BT Mic încercăm să ajungem la cât mai mulți mici antreprenori, cu soluții de finanțare prin care să creăm valoarea adăugată. Ne propunem să înțelegem fiecare afacere, atât prin prisma activității desfășurate, cât și a planurilor de viitor.

Astfel putem construi soluții de finanțare personalizate fiecărei situații. Punem mare preț pe dialogul dintre noi și client și ne dorim să construim un parteneriat pe termen lung cu fiecare dintre ei. Cu rețeta asta am adunat în familia BT Mic peste 2.000 de afaceri. În opt luni de activitate, clienții noștrii sunt cei care ne dau încrederea că facem ce trebuie. Iar asta ne responsabilizează la mai mult și la mai bine”, spune Cristina Sindile, director general BT Mic.

Se poate solicita credit aplicând direct pe site sau în unitățile BT Mic sau Banca Transilvania.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS