Cum arată noul iPhone 11 – VIDEO

Apple a lansat pe 10 septembrie noile modele de telefoane iPhone 11, iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max. Preţurile încep de la 699 de dolari, potrivit techcrunch.com.

iPhone 11 va fi disponibil în culorile negru, verde, galben, mov, roşu şi alb şi va păstra ideea de design concepută pentru iPhone XR, realizat din sticlă şi aluminiu. De asemenea, se va păstra ecranul Liquid Retina LCD de 6,1″, îmbunătăţirile fiind făcute pe partea de cameră foto şi video.

Noul model de iPhone va avea un sistem cu două camere: o cameră principală, de 12MP f/1.8 şi o cameră ultra-wide f/2.4. Camera frontală va avea de asemenea 12MP, o îmbunătăţire considerabilă faţă de modelul anterior, a cărui cameră frontală avea 7MP. Camera frontală poate acum să filmeze în rezoluţie 4K şi în slow-motion.

Toate noile modele de iPhone au venit cu îmbunătăţiri în ceea ce priveşte camera foto, cum ar fi un nou mod nocturn, efecte noi pentru modul portret şi funcţia „Deep fusion”, care va fi disponibilă odată cu lansarea sistemului iOS13 şi care constă în realizarea unei fotografii detaliate realizare din mai multe cadre.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS