Confidenţialitate

Cum arată noul clip de promovare turistică a României – VIDEO

Ministerul Turismului a făcut public un nou clip video de promovare a României. „România, o destinație pentru 365 de zile de vacanță pe an” – acesta este mesajul pe care Ministerul Turismului caută să-l transmită printr-un clip cu de toate, de la piesaje în diferite anotimpuri, la clădiri istorice şi obiceiuri populare, alături de cluburi și festivaluri.

Deși ar trebui să atragă turiștii străini în România, clipul este prezentat pentru moment în exclusivitate în limba română. Cu peste trei minute și jumătate, clipul de promovare a României pare gândit, cel puțin în această formă, în special pentru online, fiind atipic de lung pentru un spot TV. Ministerul Turismului anunță însă că v-a lansa și variante mai scurte.

Pe coloana sonoră se aude naistul Nicolae Voiculeț, iar Ilie Năstase este singura vedetă care apare în clip, pentru că a fost primul ”numărul 1 al României în tenis”.

Clipul video este încărcat doar pe pagina de Facebook a ministerului, nu și pe canalul de Youtube, unde nu mai sunt noutăți de cel puțin un an de zile.

https://www.facebook.com/MinisterulTurismuluiMT/videos/316003712434973/