Cum ar putea arăta iPhone-ul de 4 inch

În presa internațională apar de câteva luni zvonuri potrivit cărora americanii de la Apple vor lansa un telefon de 4 inch.

Este vorba despre un clip video de 40 de secunde care a apărut pe internet în urmă cu câteva zile. Dacă este real, imaginile ne arată iPhone-ul de 4 inchi pe care Apple ar urma să-l lanseze în următoarele două luni. Puține lucruri se știu însă, iar deocamdată existența unui astfel de telefon nu a fost confirmată oficial. Nu se știe nici cum se va numi telefonul, însă presa de specialitate a venit cu mai multe versiuni: se vehiculează denumirile iPhone 5e, iPhone6c sau iPhone 7 c.

După cum se poate observa în clipul video, noul telefon nu ar copia design-ul iPhone 5c. Ar urma să vină cu o carcasă din metal și seamănă mai mult cu un frate de dimensiuni mai mici al iPhone 6s. Zvonurile mai spun că telefonul ar urma să aibă un senzor pentru recunoașterea amprentelor, un procesor Apple A8 și o memorie de 1GB RAM.
Totodată, americanii de la Apple au anunțat un eveniment media pentru luna martie. Dacă vor lansa noul telefon sau nu, rămâne de văzut.