Cum a vorbit Olguţa Vasilescu în franceză – AUDIO

Ministrul Muncii şi fost primar al Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu a participat la cea de-a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru condiția femeii. Olguţa Vasilescu a susţinut mai întâi un discurs în limba engleză, pentru ca ieri să revină cu unul într-o altă limbă străină pe care aparent nu o stăpânește prea bine.

Ministrul Muncii a citit de pe o foaie un discurs în limba franceză aseară, la deschiderea sesiunii Comisiei ONU pentru condiţia femeii,  la New York.

Discursul în limba engleză, de luni, a fost postat de Lia Olguţa Vasilescu pe propria pagină de Facebook, dar ea a șters postarea după ce a primit numeroase comentarii ironice și reacții negative la înregistrare.

Ea a revenit cu o postare pe profilul personal în care apreciează că ”pentru cineva care nu a făcut o ora de engleză in școala și avea de ales între engleză, araba, chineza și spaniola, cred ca m-am prezentat decent. Și nu cred ca a fost cineva in sala sa nu înțeleagă, deoarece discursul este transcris, in timp real, pe ecran. Mâine are loc Conferința Organizației Internaționale a Francofoniei și voi vorbi franceza…”.

Pentru discursul în limba franceză, Lia Olguţa Vasilescu nu a mai repetat ”greșeala” și cel puțin până acum nu a postat înregistrarea video și pe pagina ei de socializare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS