Cum a văzut Vali Greceanu, fotograful lui Ștefan Bănică, concertul Europa FM Live pe Plajă 2018 – GALERIE FOTO

Vali Greceanu, fotograful lui Ștefan Bănică, reușește să capteze în imagini emoțiile unora dintre cele mai impresionante concerte. Anul acesta, el a fost prezent la Europa FM Live pe Plajă și l-a susprins pe Ștefan Bănică în a doua seară a festivalului cu cea mai bună muzică românească.

”Europa FM Live pe Plajă este un concept foarte mișto. Mi-a plăcut să fiu acolo si să văd un public atât de numeros și energic, un public conectat cu artistul la fiecare melodie dar și o echipă de profesioniști în spatele acestui LIVE. Ați făcut o treabă excelentă, Europa FM.

Să lucrezi cu Ștefan Bănică, este o provocare continuă, este foarte dificil să îl surprinzi exact cum ti-ai propus, are o energie enormă, este ca argintul viu pe scenă.

Fiind fotograful lui de ceva timp am început să estimez cât de cât ce va face, dar fiecare concert este altfel, mă surprinde de fiecare dată.

Cred că este foarte important să fi conectat 100% cu artistul de pe scenă, dacă vrei să ai cadre unice cu el.

Asta este cumva secretul meu, din punctul meu de vedere dacă nu simți muzica artistului nu vei fotografia nimic special. Muzica lui Ștefan îmi dă energie și simt toată andrenalina de pe scenă, în acel moment dacă mă întrebi, dacă mai respir, nu știu ce sa îți răspund, sunt prea conectat cu ce se întâmplă acolo.

La fiecare concert vreau să surprind stări, nu doar niste poze banale”, mărturisește Vali Greceanu.

La finalul concertului de pe scena Europa FM Live pe Plajă 2018, Ștefan Bănică a rămas să dea autografe, să-și cunoască fanii și să facă fotografii cu ei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS