Confidenţialitate

Cum a pornit #MareaCântăreală. Ce sfaturi de a slăbi rapid au primit Vlad, George și Luca

Întorși din vacanță, după o vară plină, matinalii Vlad, George și Luca și-au propus să reintre în formă. Ceea ce este ușor de spus, nu neapărat și de făcut. Marți dimineața, într-o postare pe pagina de Facebook Radio Europa FM, cei trei au cerut ajutorul ascultătorilor. Iar aceasta a venit rapid sub forma multor sfaturi deja testate.

”4 zile pe săptămână – cursuri de dans! În 5 luni, aproape 20 kg”, a comentat Ioan.

Alexandra a găsit o soluție mai simplă: ”Cand am dorit să slăbesc am avut grijă să am în frigider sticluțe de 0,5 l cu apă și mâncăruri care sa nu mă atragă. Când simțeam nevoia de o gustărică și mergeam și deschideam frigiderul observam că nu e nimic bun așa că serveam o sticluță de apă și așa am slăbit. Și da, funcționează!”

Sebastian a apelat la o dietă populară, cel puțin online: dieta RINA. Multe tabloide au promovat această dietă ca fiind una minune adoptată de vedete. Este important de menționat faptul că dieta Rina se bazează pe disocierea alimentelor timp de 90 de zile, timp în care poți slăbi până la 20 de kilograme.

”Eu am adoptat, acum aproximativ 9 ani, dieta RINA. A funcționat, am slăbit aproape 19 kg în 3 luni și încă mă mențin aproape la aceeași greutate. Am pus înapoi cam 5 kg, pe care le tot oscilez, când scap de ele…când le pun înapoi. Dar, de când am ținut dieta asta, am renunțat complet la zahăr (nu adaug în absolut nimic) și am redus drastic pâinea”, ne-a mărturisit Sebastian pe pagina de Facebook Radio Europa FM.

Tu ce metodă ai folosit când ai slăbit? Discuția este în continuare deschisă pe pagina de Facebook Radio Europa FM: