Confidenţialitate

Cum a fost sărbătorită în Brașov victoria lui Allen Coliban

Allen Coliban a candidat din partea USR-PLUS și a oferit una dintre surprizele alegerilor locale de duminică. În această seară, victoria a fost sărbătorită în Brașov printr-o proiecție laser pe Tâmpa.

Allen Coliban, în vârstă de 41 de ani, s-a născut și a crescut în Șcheii Brașovului. El a urmat Colegiul Național “Andrei Șaguna”, după care a studiat la Universitatea Politehnică din București (IT) și Universitatea Transilvania (marketing).

După studii, Allen Coliban s-a întors să locuiască în Brașov.

“Brașovenii au ales ieri schimbarea!

Mulțumim tuturor celor care au crezut în USR PLUS și ne-au onorat cu încrederea lor, indiferent de vârstă sau etnie!

Mulțumim echipei de campanie, pentru o campanie impecabilă!

Mulțumim candidaților, membrilor și voluntarilor USR PLUS, care au muncit pe brânci câteva luni bune, au construit programe politice, au participat la live-uri şi evenimente, au mers din ușă în ușă, au lipit afișe, au împărțit pliante și ziare, au fost prezenți zi de zi atât pe stradă, cât și în social media!
Mulțumim celor care au susținut cu donații campania USR PLUS, făcând posibilă o adevărată desfășurare de forțe, prin care mesajele noastre și ale candidaților noștri au ajuns la oameni și i-au convins că suntem cea mai bună opțiune!

Mulțumim delegaților în secții, care au rezistat eroic, ca de fiecare dată, au aparat voturile oamenilor și nu s-au lăsat până când nu au fost absolut siguri că numărătoarea este corectă!

De azi începe Primăria Brașovenilor”, a transmis noul primar, prin intermediul unui mesaj pe Facebook.