Cult of Luna vine în România în aprilie 2013

Trupa suedeză de post-metal Cult of Luna va concerta, în premieră în România anul viitor.

Cult of Luna vine în România pentru a-şi promova cel mai recent album, ‘Vertikal’, primul după o pauză de cinci ani. CD-ul este influenţat de superproducţia clasică ‘Metropolis’ (Germania, 1927), un film mut de science fiction, regizat de Fritz Lang. Acţiunea din ‘Metropolis’ este plasată într-un oraş al viitorului, o societate distopică ale cărei reguli urmează să fie puse sub semnul întrebării.

Concertele susţinute de Cult of Luna în România fac parte dintr-o serie exclusivă de evenimente printre care se numără şi un recital la celebrul festival Roadburn. Acestea vor avea loc pe 29 aprilie în Silver Church din Bucureşti, şi pe 30 aprilie în clubul Daos din Timişoara.

Biletele pentru concertele Cult of Luna vor fi puse în vânzare din 9 noiembrie exclusiv online, prin reţeaua rezervariclub.ro şi metalhead.ro, la următoarele preţuri: 45 de lei (până pe 31 decembrie), 55 de lei (până pe 30 aprilie), 65 de lei (în ziua concertului) şi 80 de lei (bilete speciale ce asigură intrarea la ambele concerte). Acestea din urmă vor fi disponibile doar începând cu 1 ianuarie.