Confidenţialitate


Culinaria: Supă cremă de conopidă (AUDIO)


Culinaria: Supă cremă de conopidă (AUDIO)

O reţetă simplă pentru week-end

Se pune la cuptor conopida desfăcută în flori, cu  pref de chimen, curry, paprika şi puţin ulei de măsline şi se lasă 20-25 de minute să se rumenească şi să intre bine mirodeniile în ea.

Între timp, într-o oală, se pune puţin ulei şi se căleşte o ceapă medie, ceva căţei de usturoi, cimbru şi boia, după care se adaugă un litru de supă de pui sau de legume (poate fi facută şi dintr-un cub concentrat).

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Se adaugă în supă conopida din cuptor, se mai fierbe câteva minute şi se pune toată compoziţia în blender, până devine ca un piure mai gros. Se pun sare, piper, chimen şi la sfârşit 200 ml de iaurt grecesc.

Se serveşte cu crutoane.


Ultimele stiri
STUDIU: Adolescenții preferă să discute cu chatboturile anumite probleme de sănătate mintală decât să ceară ajutorul unui specialist…

Cum ne îmbrăcăm de sărbători: Ce spun despre noi culorile pe care le purtăm | GALERIE FOTO

Semnificațiile icoanei Nașterii Domnului: Simboluri, izvoare și reprezentări tradiționale | GALERIE FOTO

Părintele greco-catolic Victor Ostropel, despre ce înseamnă „magia” Crăciunului: „Să petrecem această sfântă și dumnezeiască sărbătoare cu simplitate…

Preotul Stănel Roșu, despre însemnătatea Crăciunului: „Trebuie să fim în primul rând oameni, să ne iertăm, să ne…

Crăciunul la ortodocși și catolici, sărbătorit pe 25 decembrie

Amintiri valoroase de Crăciun ale câtorva dintre jurnaliștii Europa FM. Cum arăta odinioară colindatul la sat și copilăria…

Bradul de Crăciun, o tradiție cu rădăcini în Antichitate. Unde a apărut obiceiul împodobirii lui

Obiceiuri de Crăciun, în Transilvania. „Ce presupune „Colinda de ceată bărbătească”, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO în 2013…

Studiu: Șase din zece români declară că depășesc bugetul alocat pentru Sărbători. Generația care economisește mai mult |…