Cuc Dinu din Timișoara a câștigat, luni, 800 de Euro la Dublu sau Nimic – VIDEO

După o primă întrebare mai delicată, la care chiar și matinalii au avut nevoie de o dezbatere pentru a lămuri care este răspunsul corect, primul participant la Dublu sau Nimic nu a avut nicio problemă să răspundă corect la toate întrebările primite în direct la Europa FM.

Cuc Dinu din Timișoara a câștigat, luni, 800 de Euro la Dublu sau Nimic, el fiind încurajat de colegii de la serviciu, alături de care s-a fotografiat imediat după ce a câștigat premiul la Europa FM.

Prima întrebare a fost și cea mai complicată din primul concurs Dublu sau Nimic: ”Cum se numește unitatea de măsură care indică valoarea energetică a unui aliment?”.

Deși în mod uzual se folosește kilocaloria (Kcal), care este echivalentă cu 1.000 calorii, trebuie știut că unitatea internațională pentru a măsura valoarea energetică a unui aliment este kilojoulul (Kj), raportul fiind 1 Kilocalorie = 4,186 Kilojouli.

Calcularea valorii energetice a unui produs alimentar se face pornind de la procentul de lipide, glucide şi protide în alimente. Consumul mediu de calorii recomandat ţărilor Uniunii Europene, cu climă şi structură alimentară apropiate României, oscilează în jurul valorii de 2.650 kcal.

Concursul Dublu sau Nimic este în fiecare dimineață în Deșteptarea

La semnalul dat în direct la Europa FM, ai 10 minute pentru a te înscrie la concurs trimițând un SMS la numărul 1769 (SMS cu tarif normal, valabil în rețelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Telekom și Digi Mobil), cu textul DUBLU, urmat de numele și orașul în care asculți Europa FM. Sunt înscriși în concurs doar participanții care au trimis SMS-uri valide, ce au fost recepționate de Europa FM, în intervalul de 10 minute de la momentul anunțării concursului.

Exemplu SMS valid: Dublu, Popescu Pop, Iași

Concursul Dublu sau Nimic începe în fiecare zi de luni cu prima întrebare valorând 100 de Euro. A doua întrebare dublează câștigul de la prima întrebare – 200 de Euro, a treia întrebare dublează câștigul de la a doua întrebare – 400 de Euro și a patra întrebare dublează câștigul de la a treia – 800 de Euro. În cazul în care într-o zi nu se câștigă, în următoarea zi de concurs, prima întrebare valorează 100 Euro + valoare primei intrebări din ziua necâștigătoare. Urmatoarele întrebări dublează suma câștigată la întrebarea anterioară.

Înscrierile sunt posibile pe toată perioada concursului și direct pe europafm.ro prin completarea testului online Dublu sau Nimic.

Dacă alegi să faci testul Dublu sau Nimic pe europafm.ro, poți câștiga, la final de săptămână, 100 Euro! În fiecare sâmbătă, în emisiunea O dimineață de milioane, între 8 și 11, extragem dintre participanții care au răspuns corect la cel puțin 3 din cele 5 întrebări ale testului Dublu sau Nimic online.