CTP: „L. Dragnea încearcă să transforme fiecare etapă a procesului judiciar într-o crucificare”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Europa FM decizia DNA de a pune sechestru pe toată averea lui Liviu Dragnea.

Jurnalistul a subliniat că în acest dosar există o pagubă de 20 de milioane de euro și 30 de milioane de lei, constatată de organismele europene, prejudiciu care însă a fost deja recuperat de UE din bugetul României.

Se pune problema cine va plăti prejudiciul constatat de procurorii anticoptie, spune Cristian Tudor Popescu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Paguba în fonduri europene există, a fost constatată de organismele Uniunii Europene și România a fost executată deja. Așa că acum se pune problema dacă plătim noi din buzunar sau domnul Dragnea și ai săi din averile dânșilor.

S-o fi luptând domnia sa cu statul paralel, nevăzutul stat paralel, dar asta în vreme ce domnia sa face parte din statul „parale”, aflat foarte la vedere.  Statul „parale”, adică al acelor îmbogățiți ca-n basme, în vreme ce erau lefegii la statul român, neparalel”.

„Sechestrul pus de DNA arată că dl. Dragnea deține o avere de cel puțin 28 de milioane de euro, în care nu intră și celebrul său domeniu feudal din Alexandria, pe care a avut inspirația divină să i-l trasfere prin partaj fostei sale soții Bombonica Dragnea”, a remarcat CTP.

Cristian Tudor Popescu spune că liderul PSD încearcă o victimizare în toată această perioadă:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Ce face domnul Dragnea? Ce a făcut în seara asta și va face în continuare este să transforme fiecare etapă a procesului judiciar într-o crucificare. Deci din momentul „Proclamației de la Herculane” domnul Dragnea dorește să treacă drept Iisus Hristos al României. El este un sacrificat. Aceasta este imaginea pe care dorește să o transmită domnul Dragnea.”

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS