CSM Poli Iași negociază cu un investitor italian foarte bogat

CSM Poli Iași ar putea fi preluată de un investitor străin foarte puternic financiar. Președintele clubului, Florin Prunea anunță că negocierile se află într-un stadiu avansat și “Gazeta Sporturilor” susține că este vorba de italianul Riccardo Silva – care deține și echipa americană Miami FC, antrenată de fostul star al lui Lazio și AC Milan, Alessandro Nesta.

Omul de afaceri, în vârstă de 46 de ani, deține o companie de drepturi media și servicii digitale, are are un profit anual de 750 de milioane de dolari, din administrarea transmisiunilor unor mari competiții ca Premier League, Primera Division, Serie A italiană, Bundesliga sau Formula 1, turneul de tenis de la Roland Garros și Campionatul Nord-American de Baschet – NBA. În 2014, Riccardo Silva a fost cel mai bun manager în industria media din fotbal, având clienți precum ESPN, Fox Sports, Al Jazeera, Canal + sau CNN, iar anul trecut a vândut 65% dintre acțiuni unei companii chineze.

Florin Prunea spune că odată cu preluarea de către noul investitor, CSM Poli Iași va putea să își permită performanțe în fotbal demne de orașul moldovean.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS