Confidenţialitate

Cristina Neagu își anunță retragerea din echipa națională de handbal dezamăgită de rezultatele naționalei de la mondiale | AUDIO

Cristina Neagu își anunță oficial retragerea din echipa națională de handbal. Desemnată cea mai bună jucătoare a lumii de patru ori, Cristina Neagu spune că este dezamăgită de rezultatul naționalei la Campionatul Mondial.

Lotul echipei naționale a revenit aseară în țară după participarea la Campionatul Mondial de handbal feminin. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

”Eu îmi anunț oficial retragerea din echipa națională dacă nu mai sunt șanse pentru calificarea la turneul pre-olimpic. Sunt 17 ani de când joc pentru echipa națională, de când am dat tot pentru echipa națională” a declarat Cristina Neagu.

Handbalista a făcut parte din lotul echipei naţionale la Campionatul Mondial, dar a jucat într-un singur meci, cu Germania, în grupa principală. România s-a clasat pe locul 12 în acest turneu.

Cristina Neagu, 35 de ani, a fost desemnată cea mai bună handbalistă a lumii de patru ori: în 2010, 2015, 2016 și 2018. A jucat de 48 de ori pentru România și a marcat 250 de goluri pentru națională al cărei căpitan este din 2016.

Foto: Shutterstock