Cristiano Ronaldo și Messi vor asista împreună la finala Cupei Libertadores

Cele două mari super-vedete ale fotbalului mondial din ultimul deceniu, Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, vor asista împreună la returul finalei Cupei Libertadores, care se va juca duminică pe “Santiago Bernabeu”.

Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez le-a oferit câte un loc în loja sa, unul lângă celălalt, după ce amândoi au cerut bilete federației spaniole, pentru meciul dintre River Plate și Boca Juniors.

Perez spune că nu îi putea refuza pe fotbaliștii care au câștigat împreună 10 dintre ultimele 11 “Baloane de Aur”, iar prezența lor este o onoare pentru oricine.

Cristiano Ronaldo va reveni pe arena unde a jucat 9 ani, pentru prima oară din vară, de când a plecat la Juventus, iar Leo Messi va merge în premieră pe acest stadion fără să fie adversar pe teren.

În plus, ambii au de jucat derby-uri în weekend, când Juve o întâlnește pe Inter Milano și FC Barcelona pe concitadina Espanyol.

Amintim, returul finalei Cupei Libertadores se joacă în afara Argentinei, după incidentele violente de după partida tur, încheiată la egalitate 2-2.

Autocarul celor de la Boca a fost atacat cu pietre de fanii lui River, mai mulți jucători fiind loviți sau afectați de gazele lacrimogene aruncate de poliția din Buenos Aires.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS