Cristiano Ronaldo este elogiat și de presa argentiniană

Cristiano Ronaldo a primit laude de unde se aștepta cel mai puțin, după evoluția strălucitoare de marți seară, când a marcat toate golurile lui Real Madrid în victoria cu 3-0 contra concitadinei Atletico, în penultimul act al Ligii Campionilor.

Jurnalistul argentinian Martin Liberman, care a comentat meciul pentru sud-americani la “Fox Sport”, l-a elogiat pe portughez, atacându-l chiar pe conationalul său: Lionel Messi.
Este unul dintre cei mai buni 10 fotbaliști din istorie, lăsand la o parte patriotismul de a-l iubi pe Messi. Este un super-jucător și marchează în meciuri decisive, nu într-un «Clasico» ce nu a schimbat nimic. Nu zic că e mai bun ca Leo, dar sunt la fel”, a declarat jurnalistul argentinian, care a continuat laudele pentru Cristiano Ronaldo și în cotidianul “AS”.
Am luat masa cu el și m-a tratat mai bine decât Messi. Castigă 100 de milioane de euro pe an, are 15 mașini, multe fete îl vor, dar mai are și o fundație caritabilă și este educat„, a adăugat Martin Liberman, șocând fanii fotbalului argentinian.

Echipa calificată dintre Real și Atletico, o va întâlni în finala Champions League pe câștigătoarea dintre AS Monaco și Juventus Torino, care se vor întâlni miercuri seară, în prima manșă a celeilalte semifinale, de la ora 21:45.

Să mai spunem că tot miercuri seară, de la ora 19:45, se va disputa și prima semifinală din Europa League, între Ajax Amsterdam și Olympique Lyon. Partida a fost mutată cu o zi în avans, fiindcă joi este o sărbătoare foarte importantă în Olanda.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS