Cristiano Ronaldo ar putea continua la Paris Saint-Germain

Cristiano Ronaldo va pleca în această vară de la Real Madrid, însă nu va reveni la Manchester United, ci se va transfera la Paris St.Germain, anunță “Sky Sports”.
Specialistul în fotbal spaniol al televiziunii engleze, cunoscutul jurnalist Guillem Balague susține că francezii s-ar fi înțeles deja cu portughezul, iar acum negociază suma de transfer cu echipa madrilenă.
Același jurnalist iberic a anunțat săptămâna trecută că Realul ar vrea să se despartă în această vară de Ronaldo, care a ajuns la 31 de ani și al cărui preț va scădea în mod inevitabil până la expirarea actualului contract, valabil până în 2018.

La PSG, Cristiano Ronaldo ar urma să primească între 20 și 25 de milioane de euro pe sezon, salariu pe care cei de la Real nu au vrut să i-l ofere, deși triplul câștigător al “Balonului de Aur” s-a declarat deseori deranjat de faptul că încasează mai puțin decât rivalul său – Lionel Messi.
Amintim, Paris Saint Germain se va despărți în această vară de Zlatan Ibrahimovici, care și-a confirmat plecarea, fără să precizeze încă unde își va continua cariera.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS