Confidenţialitate

Cristian Tudor Popescu spune că Selly nu s-a gândit „vreo secundă la semenii lui” când a organizat petrecerea din weekend

Gazetarul și scriitorul Cristian Tudor Popescu a vorbit, în Piața Victoriei, despre amenda pe care vloggerul Selly a primit-o pentru organizarea, în acest weekend, o petrecere cu mai mulți invitați, fără respectarea regulilor din starea de alertă.

Cristian Tudor Popescu spune că Selly nu s-a gândit la pericolul reprezentat de un astfel de eveniment:

„Nu numai că a făcut ce a făcut, respectiva petrecere, cu maneliști, fără respectarea niciunei reguli de protecție, a mai și declarat după aceasta <<Am 20 de ani, sunt fericit>>. Pe scurt, mi se fâlfâie de amenda pe care mi-o dați. A declarat, fără a se gândi vreo secundă la semenii lui, la posibilitatea de a îmbolnăvi niște oameni și este urmărit de peste un milion de inși tineri pe rețelele de socializare.”

Gazetarul și scriitorul spune că vloggerul nu-și va cere scuze pentru evenimentul organizat în weekend întrucât, dacă ar face asta, ar pierde din audiență:

„N-o să auziți așa ceva de la acest domn, care știe foarte bine cum să-și întrețină turma. Dacă spunea așa ceva, pierdea din turmă, turma vrea să-l audă <<n-am treabă cu astea, sunt fericit, un cântec vesel să cântăm, ce-mi pasă mie de babalâcii ăia care crapă>>. Omul știe foarte exact cum să-și cultive cioporul îsta de inși, din care câștigă foarte mulți bani.”