Confidenţialitate

CTP: Când apăreau Vela, Arafat și Despescu pe ecran, dădeau senzația de război | AUDIO

Guvernul se află printre instituțiile de care românii au fost cel mai puțin mulțumiți în perioada stării de urgență, din cauza imaginii celor trei reprezentanți ai Ministerului de Interne, care au anunțat ordonanțele militare, a spus Cristian Tudor Popescu în emisiunea Piața Victoriei.

Potrivit unui sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM luna trecută, românii au apreciat, în ordine, activitatea Primăriilor, a șefului statului, a Consiliilor Județene și Prefecturilor și abia apoi a Executivului.

Cristian Tudor Popescu în emisiunea Piața Victoriei:

”Păi Guvernul a ieșit cu Sfânta Treime, cu arhanghelii. Când apăreau Vela în geacă, cu Arafat și cu Despescu pe ecran, poza aia dădea senzația de război. Parcă urmau să fie date acolo niște comenzi de unități, la modul ăsta au înțeles cei trei să gestioneze imaginea și au gestionat-o foarte prost. Pentru că genul ăsta de atitudine a fost foarte respingător.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mai mult, anumite intervenții ale premierului Ludovic Orban, precum și promisiunile neonorate referitoare la tăierea salariilor sau indemnizațiilor anumitor categorii de bugetari, au făcut ca încrederea oamenilor în șeful Guvernului să scadă, a spus la Europa FM, publicistul Cristian Tudor Popescu:

”Importantă este ieșirea aceea pe care oamenii nu au uitat-o.. a domnului Orban, când a spus domnul Orban către Ministrul Muncii: mai tăiați din salarii și de la guvernanți, de la ăștia cu funcții, de la șefi, că așa trebyie să fie solidaritatea. Ați mai auzit să se taie ceva?”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, invitatul Ancăi Simina la Europa FM