Confidenţialitate

Cristian Tudor Popescu, despre retragerea Simonei Halep de la Tokyo: Bănuiesc că ar da multe titluri obținute în turnee individuale pentru o medalie la Jocurile Olimpice | AUDIO

Simona Halep este nevoită să se retragă şi de la Jocurile Olimpice.

Numărul 3 mondial anunţă că nu va merge la Tokyo, pentru că nu este refăcută după accidentarea la gambă suferită în turneul de la Roma.

Din acest motiv nu a putut participa nici la turneele de mare şlem de la Roland Garros şi Wimbledon.

Simona a scris pe Facebook că a fost extrem de dificil să renunţe şi la Jocurile Olimpice, dar că este determinată să revină şi mai puternică.

Gazetarul și scriitorul Cristian Tudor Popescu spune la Europa FM că este a doua oară când Simona este nevoită să absenteze de la Jocurile Olimpice din motive de sănătate.

”Greu, dacă nu imposibil, să simți ce simte acum Simona Halep. Bănuiesc că ar da multe titluri obținute în turnee individuale pentru a avea o medalie la Jocurile Olimpice. Dorința Simonei de a juca este uriașă, dar se ciocnește de hotărârea experților, a medicilor din jurul ei, care n-au cum să treacă peste gravitatea accidentării Simonei”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cristian Tudor Popescu mai spune că e greu de crezut că Simona va mai putea obţine rezultate la nivel înalt în acest an, dar că nu i se opreşte cariera aici.

”Eu cred în dragostea de tenis a Simonei, în dorința ei de a juca, mai departe, la nivel înalt, și în voința ei de a face asta. Simona poate face lucruri excepționale. În tenisul de astăzi, 30 de ani nu mai este o barieră. După părerea mea, Simona mai poate să joace câțiva ani buni la nivelul cel mai înalt, adică în Top 10”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Întreaga declarație a gazetarului și scriitorului Cristian Tudor Popescu despre retragerea Simonei Halep de la Jocurile Olimpice de la Tokyo o puteți asculta în continuare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.