Cristian Tudor, Popescu despre legea recursului compensatoriu: O ipocrizie înspăimântătoare | AUDIO

La emisiunea “Piaţa Victoriei” de la Europa FM, gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat intenţia PSD-ului de a abroga legea recursului compensatoriu prin care în ultimii ani, din închisorile din România au ieșit peste 20.000 de condamnaţi:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cristian Tudor Popescu mai consideră că delimitarea unor lideri PSD faţă de declaraţiile senatorului Niculae Bădălau, care a jignit românii plecaţi la muncă în străinătate, sunt tardive:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În cadrul emisiunii „Piaţa Victoriei”, gazetarul a mai declarat că posibilitatea unor alegeri anticipate în viitorul apropiat depinde într-o mare măsură de rezultatele Guvernului Orban din următoarele luni:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Amintim, Guvernul vrea să îşi asume răspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu, dar și PSD a pus această măsură pe ordinea de zi în Parlament. Ar urma să fie discutată miercuri.

Recursul compensatoriu este cel în urma căruia 20.000 deținuți au fost eliberați din închisoare înainte de termen, iar o parte dintre ei au recidivat.

Proiectul – prin care ar urma să fie oprite astfel de eliberări înainte de termen – a fost iniţiat de liberali și respins deja de senatori.

Luni, social-democraţii au hotărât însă că trebuie să-l discute rapid, chiar după ce PNL anunţase că e gata să forţeze adoptarea lui.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS