Confidenţialitate

Cristian Tudor Popescu, despre Diana Șoșoacă: Se deplasează de colo colo și suge capital de simpatie | VIDEO

Gazetarul și scriitorul Cristian Tudor Popescu a spus, la Piața Victoriei, că senatoarea Diana Șoșoacă urmărește, prin aparițiile la diverse evenimente, să atragă capital „din partea oamenilor cu minte puțină”:

„Această oamnă se deplasează de colo colo și suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte puțină din această țară. Doamna Șoșoacă se duce țintit către acest electorat, oameni cu discernământ foarte redus, care nu înțeleg un lucru elementar și anume că doamna este parlamentar. Păi dacă ești senator poți să-l chemi pe ministrul în curtea căruia te-ai dus să te bați.”

În ultimele zile, Diana Șoșoacă a mers fie în Valea Jiului, unde s-a îmbrățișat cu minerii fără a purta mască de protecție, fie s-a dus în fața Institutului Marius Nasta din București, unde i-a cerut demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Toate acestea, în speranța că va atrage atenția, spune Cristian Tudor Popescu:

„Ea se ceartă cu jandarmii, așteptând să o împingă cineva ca să urle cum este atacată. A fost aleasă parlamentar, poate să interpeleze, există această procedură. Chemi ministrul să fie interpelat în legătură cu o chestiune. Ori, dânsa nu face uz de toate aceste mijloace democratice pentru a pune întrebări incomode Guvernului. Cât de oligofren să fii să iei un astfel de demers o luptă împotriva trădătorilor de țară?”

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea