Cristian Tarcea (Monoir), românul care scrie istorie de doi ani în topurile din Bulgaria, vine în Clubul de Seară

Un român este campionul difuzărilor din Bulgaria și la început de 2020, după ce în 2018 reușea să scrie un adevărat record în muzica din țara vecină. Cristian Tarcea, cunoscut sub numele de Monoir, aducea cinci piese produse de el în top zece al celor mai difuzate pe posturile de radio din Bulgaria. Mai mult, Piesa „Together”, lansată de 4 Magic și produsa de Monoir, trecea atunci de 26 de săptămâni pe primul loc în topurile de specialitate, stabilind un record în țara vecină.

Anul 2020 l-a început cu o altă piesă produsă de el pe primul loc în topurile din Bulgaria – 4Magic – Vselena. Săptămâna aceasta a coborât pe locul 2 în clasamentul difuzărilor, însă este de așteptat să revină din nou pe prima poziție, fiind un hit în Bulgaria.

Nu doar Bulgaria l-a îmbrățisat pe talentatul producător român, piesele sale ajungând în topuri și în România, dar și în multe alte țări europene. „Lost in Istanbul” a devenit ca un imn în Turcia, publicul fiind entuziasmat de piesă.

Monoir a fost premiat cu două Discuri de Aur pentru producția pieselor “All I Need” (Brianna) și “Zaynah” (Kate Linn & Chris Thrace).

Cel mai recent single lansat de Monoir feat. Ameline este ”Midnight in Norway”.

Povestea lui Cristian Tarcea (Monoir) căutăm să o descoperim împreună în cel mai mare club din România, Clubul de Seară cu Toader Păun, marți, de la ora 19, în direct la Europa FM și video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM.