Cristian Diaconescu paraseste PMP si va candida ca independent la prezidentiale

Cristian Diaconescu a spus că acum va demara un nou proces de strângere de semnături pentru candidatura sa la președinție ca independent.

Cristian Diaconescu a anunțat astăzi că va candida ca independent la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Fostul consilier al președintelui Traian Băsescu a precizat totodată că părăsește Partidul Mișcarea Populară, dar va rămâne președinte al Fundației cu același nume.

Diaconescu a amintit că, în urmă cu zece zile, câțiva colegi din PMP au inițiat un proces public pentru schimbarea candidatului partidului la Președinție.

‘M-a deranjat minciuna, dar voi rămâne consecvent, nu voi intra în polemici.(…) Îmi anunț candidatura de independent la Președinția României. Nu voi mai fi membru PMP’, a anunțat Cristian Diaconescu.

Acesta a mai spus că acum va demara un nou proces de strângere de semnături pentru candidatura sa la președinție ca independent.

Tot scandalul din PMP a pornit săptămâna trecută, când șefa organizației de femei a partidului, Ruxandra Dragomir, spunea că s-au strâns doar 7.000 de semnături pentru Cristian Diaconescu.

Și președinta formațiunii, Elena Udrea, declara că acesta nu a convins până acum prea mulți români să semneze pentru el.