Confidenţialitate

Cristi Chivu, propus pentru postul de selecționer al echipei naționale de tineret

Surpriză pentru postul de selecționer al echipei naționale de tineret. Pe lista propunerilor Comisiei Tehnice a Federației Române de Fotbal se află Cristian Chivu, anunță “Digi Sport”.

Fostul căpitan al “tricolorilor”, în vârstă de 39 de ani, antrenează acum echipa de juniori sub 17 ani a lui Internazionale Milano, iar alături de el au mai fost propuși spre analiza Comitetului Executiv încă 4 tehnicieni: Adrian Mutu, Edi Iordănescu, Florin Bratu și Costel Enache.

Nominalizarea lui Chivu este o surpriză, fiindcă el locuiește în Italia și a lăsat de înțeles că nu va mai lucra în fotbalul românesc, după ce Ionuț Lupescu a pierdut alegerile pentru președinția FRF.

Amintim, șeful Comisiei Tehnice, Mihai Stoichita anunțase săptămâna trecută că marele favorit pentru postul de selecționer al reprezentativei de tineret este Adrian Mutu – care în prezent pregătește lotul de tineret al lui Al Wahda, în Emiratele Arabe Unite.

Președintele Federației, Răzvan Burleanu anunță că numele viitorului selecționer al “micilor tricolori” va fi comunicat la 14 ianuarie.

Postul a rămas liber după ce Mirel Rădoi a fost numit la prima reprezentativă în locul lui Cosmin Contra, care a demisionat după ce a ratat calificarea la Euro 2020 prin intermediul preliminariilor.