Lui Cristi Borcea i s-a admis cererea de liberare condiţionată

Instanţa Judecătoriei sectorul 4 a admis miercuri cererea de liberare condiţionată a lui Cristi Borcea, care execută o pedeapsă cu închisoarea de şase ani şi patru luni în dosarul transferurilor de jucători.

„Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Borcea Cristian. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 429/2014 emis de Tribunalul Bucureşti în baza sentinţei penale nr. 238/2012″, se arată în decizia instanţei.

În martie 2014, în dosarul „Transferurilor de jucători” au fost condamnaţi Ioan Becali şi Cristian Borcea la câte şase ani şi patru luni de închisoare, Victor Becali la patru ani şi opt luni de închisoare și George Copos la trei ani şi opt luni de închisoare.

În același dosar, Mihai Stoica a primit pedeapsa de la trei ani şi şase luni de închisoare, Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare, iar Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu la câte trei ani şi patru luni de închisoare.

Dintre cei opt oameni din fotbal, în prezent mai sunt încarceraţi Victor Becali şi Cristian Borcea, ceilalţi fiind eliberaţi condiţionat.

Magistraţii Tribunalului Ilfov au respins în 16 august cererea de liberare condiţionată a fostului impresar de fotbal Victor Becali şi au stabilit termen pentru o nouă cerere de liberare în noiembrie 2017.

Decizia nu este definitivă și poate fi contestată în termen de 3 zile de la comunicare.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS