Confidenţialitate

Crima din sectorul 4 al Capitalei: Mama fetei de 12 ani a fost arestată în Spania

Femeia ar fi plecat în țara iberică alături de concubin.

Procurorii au anunțat marți – în urma expertizelor – că trupul neînsuflețit găsit în apartamentul din Sectorul 4 este al unei fete de 12 ani. Decesul s-ar fi produs în luna aprilie, spus surse din anchetă.

Mama fetei a fost arestată în cursul dimineții de marți în regiunea Catalonia, notează publicația spaniolă El Pais. Femeia a fost identificată în urma unei alerte emise de poliţişti la nivelul Uniunii Europene.

Într-un comunicat de presă, poliția locală susține că femeia ar avea legătură cu moartea violentă a fiicei sale de 12 ani din România.

Cadavrul fetei a fost găsit sâmbătă, într-un apartament din sectorul 4, în lada unei canapele. Acest apartament era închiriat de mama fetei şi concubinul acesteia. Cei doi au plecat în afara țării. Cadavrul a fost găsit de proprietarul apartamentului.

În urma expertizelor efectuate la Institutul Național de Criminialistică, procurorii au anunțat că că trupul neînsuflețit este al fetei de 12 ani. Identificarea s-a făcut prin compararea ADN-ului cu cel al tatălui biologic. Acesta semnalase încă de la începutul lunii mai dispariția minorei.

Mihai Bucureșteanu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.