Confidenţialitate

Craiova: Tânăr evadat din Arestul Poliției

Condamnat la executarea a trei ani de închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, un tânăr a evadat, joi seara, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj unde fusese dus pentru continuarea cercetărilor într-un alt dosar.

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare a tânărului, fiind mobilizate efective de poliţie de la toate structurile şi instituite filtre rutiere pe raza întregului judeţ.

“În această seară, poliţiştii doljeni s-au sesizat cu privire la faptul că, Cruţan Andrei-Sorin, de 23 de ani, din comuna Unirea, judeţul Dolj, a evadat din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj. Cel în cauză are următoarele semnalmente: înălţime 1.77 m, greutate 65 kg, constituţie atletică, faţă ovală, păr scurt şaten, ochi căprui, nebărbierit recent. În momentul evadării deţinutul era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, prevăzută cu glugă, cu interior roşu, pantaloni închişi la culoare, iar în picioare purta încălţăminte de culoare închisă. Cel în cauză fusese condamnat la executarea a 3 ani închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, fiind adus în centru, pentru continuarea cercetărilor într-un alt dosar”, informează IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru evadare.