Craiova se pregateste intens pentru Eurovision (AUDIO)

Este pentru prima dată când finala națională a competiției se organizează în alt oraș decât Capitala.

Organizatorii promit surprize pentru public, iar una dintre acestea este că șase craioveni care și-au cumpărat bilet pentru a asista duminică seara la Eurovision, în Sala Polivalentă, vor fi răsplătiți cu o excursie la competiția din Viena. Cei șase norocoși vor fi aleși prin tragere la sorți.

Deschiderea spectacolului de la Craiova nu va mai fi făcută de Tudor Ghoerghe. Aceasta pentru că maestrul ar fi vrut să urce pe scenă alături de orchestra Filarmonicii Oltenia, însă condiția nu a putut fi îndeplinită din punct de vedere tehnic. Va veni însă Ovi, care împreună cu trupa sa, va susține un concert cu piese lansate la Eurovision de-a lungul timpului.

Invitatul special al serii este Ruslana, câștigătoarea din 2004 a concursului muzical. Conform organizatorilor, artista nu a fost pretențioasă cerând doar flori în camera de hotel.

În ceea ce îi privește pe cei 12 competitori de la selecția națională a Eurovision, doar Luminița Anghel va veni de vineri în Craiova dorind să aibă timp să repete. Ceilalți urmând să ajungă sâmbătă în oraș.