Confidenţialitate

Craiova: Polițist rănit în timpul unei intervenții. Inspectoratul a anunțat incidentul după o zi | AUDIO

Un polițist din Craiova a fost rănit în timp ce intervenea la aplanarea unui conflict în cunoscutul cartier Fața Luncii. Inspectoratul de Poliție a anunțat evenimentul la abia o zi după, iar sindicaliștii din sistem își acuză șefii de dezinteres.

Nouă bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 56 ani au fost implicați în scandalul din cartierul craiovean Fața Luncii. Un bărbat de 56 ani a fost lovit cu un obiect în cap și a avut nevoie de îngrijiri medicale, la spital.

Polițiștii chemați la fața locului au tras focuri de armă de avertisment pentru a-i calma pe bărbați. În timpul intervenției, un polițist a fost lovit cu un cuțit în mâna stângă, de un bărbat de 31 ani pe care îl imobiliza.

Cum niciunul dintre bărbații implicați în conflict nu a depus plângere, doar cel care l-a rănit pe polițist a fost reținut pentru 24 de ore.

Ultrajul a fost anunțat initial de sindicaliștii din Poliție care își acuză șefii de dezinteres. De altfel, IPJ a făcut public evenimentul la o zi după ce s-a întâmplat.

Sindicaliștii spun că avansările în grad se fac preferințial. “Dacă încearcă cineva să te omoare în timp ce îți faci datoria, nu este un motiv pentru a fi avansat înainte de termen și dăunează grav carierei”, afirmă ei. IPJ Dolj este la al treilea șef în ultimul an.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Ana Maria Constantinescu