Confidenţialitate

Craiova: îmbulzeală la tichete cadou oferite la deschiderea unei piețe

Peste 300 de persoane s-au îmbulzit, iar unele dintre acestea au căzut, în încercarea de a prinde tichete de cumpărături în valoare de 20 de lei, oferite de proprietarul pieței private din Craiova.

S-a întâmplat în această dimineață, când organizatorii evenimentului au anunţat că deschid noua Piaţă 1 Mai, din vecinătatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

Pentru că nu a cerut ajutorul jandarmilor, așa cum ar trebui în aceste situații în care se anunță o mulțime de oameni, proprietarul spaţiului comercial a fost citat la Poliţia Locală pentru a da explicaţii în legătură cu cele întâmplate. El riscă și o amendă.

“Organizatorul nu a solicitat sprijinul Poliţiei Locale, Poliţiei şi Jandarmeriei aşa cum era normal în astfel de condiţii. Oamenii s-au înghesuit să prindă promoţia, au creat deranj pe spaţiul public. Proprietarul a fost citat la sediul Poliţiei Locale Craiova şi în funcţie de verificările făcute se vor lua şi măsurile legale ce se impun”, a declarat Octavian Mateescu, directorul Poliţiei Locale Craiova.

Conform ofertei lansate de reprezentanţii pieţei, clienţii puteau folosi tichetele de cumpărături în valoare de 20 de lei doar dacă achiziţionau produse de 50 lei.