Confidenţialitate

Crăciunul și Revelionul la mare în 2023 | AUDIO

Litoralul a devenit o destinație din ce in ce mai atractivă și in perioada sărbătorilor de iarnă. Dovadă este numărul mare de rezervări pentru hotelurile de la mare. Hotelierii au pregătit pachete speciale pentru Crăciun și Revelion la prețuri mai mici decât la munte.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La Mamaia si Eforie, unde sunt cele mai multe rezervări, pregătirile pentru oaspeți au inceput deja. Corina Martin, care conduce o agenție de turism, spune că litoralul are destui de turiști de Crăciun și Revelion: „Noi suntem de fapt o destinație de vară insă intotdeauna atragem și turiști nostalgici, să spunem, care preferă malul mării chiar și iarna”.

Elena Drăghici este șef de recepție la un hotel de patru stele din Mamaia: „Avem pachete de trei sau patru nopți de cazare. Ele pornesc de la tariful de 2710 lei sejurul, cu toate mesele incluse, pentru două persoane”.

La Eforie, un hotel de pe malul mării nu mai are locuri. Aici tarifele sunt la jumătate față de Mamaia și oferă: „Mese festive bineînțeles in seara de Crăciun și de Revelion și multă relaxare în zona noastră de SPA”.

Vremea se anunță a fi tocmai plăcută pentru plimbări pe plajă sau cu vaporașele pe mare.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Se reabilitează ultimele 3 porțiuni de plaje de pe litoral