Crăciun la gura sobei sau Revelion pe plajă, printre ofertele agențiilor la Târgul de Turism al României

Cei care nu s-au hotărât încă unde să-și petreacă sărbătorile de iarnă ar trebui să meargă până duminică la Romexpo, acolo unde se desfășoară Târgul de Turism al României. Este locul în care vor găsi nu doar idei de vacanță, ci și reduceri la pachetele cumpărate pe loc.

 

Sunt oferte și pentru cei care de Crăciun vor să stea la gura sobei, într-o pensiune din Mărginimea Sibiului sau Neamț. Nu lipsesc pachetele turistice pentru destinații exotice, cum ar fi Dubai sau Maldive.

 

Pe de altă parte, cei care vor să meargă la schi în țară, vor putea călători și anul acesta cu Trenurile Zăpezii, pentru că CFR Călători revine cu oferte speciale.

 

Cât despre reduceri, agențiile de turism încearcă să-i convingă pe vizitatori să cumpere vacanțe pe loc, la stand, așa că pachetele prezentate la târg au discount-uri de până la 50 la sută, atât pentru vacanţele de iarnă, cât și pentru cele de vara viitoare.

 

La târg sunt prezenți peste 220 de participanți din țară și străinătate; au standuri țări ca Austria, Bulgaria, Emiratele Arabe Unite, Germania, Grecia, India, Iordania sau Tanzania.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS