“Crăciun fericit” din partea familiei regale britanice

O fotografie cu ducele şi ducesa de Cambridge, împreună cu prinţul George şi prinţesa Charlotte, copiii cuplului, a fost publicată cu ocazia Crăciunului.

Fotografia, realizată de Chris Jelf, îi arată pe cei patru membri ai familiei regale la sfârşitul lunii octombrie, în grădina Palatului Kensington.

Kate şi William sunt îmbrăcaţi casual, în jeanşi, pulovere şi cămăşi, prinţul George poartă pantaloni scurţi, iar prinţesa Charlotte apare cu aceeaşi costumaţie pe care a purtat-o şi în fotografiile publicate în urmă cu câteva săptămâni, la vârsta de şase luni.

“O nouă fotografie de familie – Crăciun fericit din partea ducelui şi ducesei de Cambridge, a prinţului George şi a prinţesei Charlotte. Ducele și ducesa apreciază mesajele călduroase pe care le-a primit anul acesta în legătură cu familia lor și abia așteaptă să-și petreacă primul Crăciun ca familie cu patru membri”, scrie în mesajul postat pe pagina de Facebook a Monarhiei Britanice.

Anul acesta, cei patru vor petrece Crăciunul împreună cu familia Middleton, alături de părinţii, fratele şi sora lui Kate, în Norfolk, Anglia.

De la naşterea prinţului George, în 2013, ducele şi ducesa de Cambridge au preferat să petreacă sărbătorile într-o atmosferă ”mai puţin formală”, pe proprietatea lor din Norfolk, potrivit The Telegraph.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS