Confidenţialitate

Cosmin Nedelcu „Micutzu”, despre Teambuilding: „Scopul meu nu e să educ oamenii, copiii – asta fac părinții și școala. Scopul meu e să distrez oamenii” | VIDEO

Teambuilding este filmul care, la început de an 2023, a împărțit publicul românesc în două tabere: cei care apreciază filmul și cei care nu. Cosmin Nedelcu – Micutzu – a fost invitatul lui Cătălin Striblea în emisiunea „România în Direct” la Europa FM. „Fac stand-up de 17 ani și val de hate am mai avut, dar nu la fel ca valul de hate de după Teambuilding”.

Întrebat dacă a mai primit mesaje amenințătoare, Cosmin Nedelcu a spus că „Au mai fost în anii aceștia. De obicei, nu le iau în considerare. Am postat comentariul pentru a sublinia unde s-a ajuns de la un film”.

Cosmin Nedelcu – Micutzu: „Nu înțeleg cum s-a ajuns de la oameni care râd la mesaje în care mi se cere să mor”

„Scopul nostru a fost să facem un produs la care să ne uităm și noi, să râdem. Am văzut filmul de minim 12-15 ori și de fiecare dată m-am amuzat. Și la montaj am râs, dar și în sălile de cinema când surprindeam oamenii la finalul filmului, cu echipa de actori, și vedeam oamenii care aplaudau în picioare la final – oamenii acetia există. Dar nu înțeleg cum s-a ajuns de la oameni care râd la mesaje în care mi se cere să mor”, a spus Cosmin Nedelcu.

„Cel mai probabil, majoritatea a reacționat așa pentru că a avut prieteni apropiați, a așteptat momentul ca filmul să ajungă pe Netflix și, când l-au văzut – pentru că deja așteptările erau foarte sus – au fost dezamăgiți”, a spus Cosmin Nedelcu la Europa FM.

Cosmin Nedelcu: „Nu este scopul meu să educ oamenii, să educ copiii – asta fac părinții și școala. Eu distrez oamenii”

Din punctul meu de vedere, câteodată da. Dacă pe mine mă definește ca individ în viața de zi cu, o voi aduce și în partea profesională. Nu este scopul meu să educ oamenii, să educ copiii – asta fac părinții și școala. Eu distrez oamenii”, a spus Cosmin Nedelcu.

Întrebat dacă relațiile dintre oameni pot deveni buruienoase, Cosmin Nedelcu a spus că: „Până acum o lună nu credeam că din cauza unui film, dar acum se pare că da”.

Cosmin Nedelcu, despre Cristian Tudor Popescu

„Nu am ce să-i spun domnului Cristian Tudor Popescu pentru că dânsul este entitled să aibă o părere despre filmul acesta pentru că, din câte știu eu, este o ocupație d-ale dânsului – să fie critic de film. Cum nici doamnei Irina Margareta Nistor nu am ce să-i spun, dar m-am bucurat că m-a sunat și m-a felicitat pentru rol”, a mai spus Cosmin Nedelcu la Europa FM.

„În momentul în care tu faci niște glume pe care tu, dacă le-ai vedea și ai râde, ai vrea să feliciți persoana respectivă de pe scenă înseamnă că ai ajuns într-un punct foarte bun, spunea Vio Dragu despre momentul bun din stand-up. Eu cred că am făcut o treabă foarte bună și am râs”, a spus Cosmin Nedelcu despre filmul Teambuilding.

Urmărește aici întreaga emisiune „România în Direct”

Sursa foto: Europa FM

Citește și: Deșteptarea: Pro sau contra Teambuilding? | VIDEO