Confidenţialitate

Cosmin Contra îl vrea pe Gnohere la naționala României

Golgeterul Ligi 1, Harlem Gnohere ar putea juca în naționala României.

Selecționerul Cosmin Contra a declarat la Digi Sport că nu ar exclude naturalizarea atacantului francez de la FCSB, căruia îi admiră efortul pe teren, dar și evoluțiile constante din ultimele două sezoane.

Tehnicianul “tricolorilor” spune că îl urmărește și pe conationalul lui Gnohere, Billel Omrani de la CFR Cluj, care are 25 de ani, cu 5 mai puțin decât vârful “ros-albastrilor”.

Contra a spus că a discutat deja cu Gnohere, căruia i-a recomandat să mai slăbească 2-3 kilograme, fiind încrezător că după actuala legislație, naturalizarea fotbalistului poate fi făcută în doar câteva luni.

Harlem Gnohere a mai jucat în Franța, Elveția și Belgia, de unde a fost adus mai întâi la Dinamo, în 2015, iar FCSB l-a cumpărat anul trecut.

Billel Omrani s-a format la Olympique Marseille, și CFR Cluj l-a adus în 2016, după ce evoluase la reprezentativele de tineret ale Franței.

Atacul României s-a bazat în ultimii ani pe doar doi internaționali: Florin Andone și Claudiu Keșeru, în timp ce Budescu a plecat în fotbalul arab la Al-Shabab, iar Denis Alibec trece printr-o criză de formă după ce s-a întors de la FCSB la Astra Giurgiu. Deasemenea, Nicușor Stanciu nu a strălucit după plecarea de la Anderlecht la Sparta Praga.