Confidenţialitate

Corupție la ANAF Constanța: Un inspector a fost reținut de DNA și este cercetat pentru luare de mită | AUDIO

Corupție la Direcția Antifraudă Fiscală Constanța. Un inspector al instituției a fost reținut de procurorii DNA și este cercetat pentru luare de mită după ce a pretins și primit bani de la administratorul unei firme pe care o controla.

Inspectorul Antifraudă reținut de procurorii DNA Constanța are 33 de ani. Anchetatorii dețin probe care arată că bărbatul a primit 2000 de lei de la reprezentantul unei firme, din Constanța, pe care el, în calitate de inspector Antifrauda o controla.

Inspectorul a efectuat de fapt mai multe controale, în lunile iulie și august, la aceeași firmă și, pentru a nu mai continua, administratorul i-a oferit acești banii. Însă, controalele au continuat. Potrivit procurorilor Anticorupție, în data de 20 septembrie, pentru a scăpa de verificările inspectorul Antifraudă, administratorul firmei i-a promis că îi va da, în viitor, suma de 4.000 lei. Și el a acceptat.

DNA a intrat pe fir și, miercuri, a decis reținerea inspectorului fiscal, care va fi deferit Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă.

Autor: Ghiulfer Predescu

Sursa foto: Pixabay

Citește și: Nicușor Dan: Primăria va subvenționa, în continuare, două treimi din facturile bucureștenilor | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.