Corul Gregorian, în concert la Sala Palatului

Corul Gregorian pregăteşte un show muzical spectaculos. “Master of Chants” a ajuns la finalul poveştii, Gregorian punând punct celor 10 volume muzicale, un incredibil succes pe întreg mapamondul, un întreg marş triumfal pe care au ales sa îl celebreze printr-un turneu emoţionat, turneu ce se va opri şi la Bucureşti pe data de 16 mai, la Sala Palatului, începând cu ora 20.00.

Cu vânzări de peste 10 milioane de albume peste tot în lume, premiat cu Aur şi Platină în 18 ţări, producătorul Frank Peterson, creierul Gregorian, este în mod cert unul dintre cei mai prolifici artişti germani.

Amelia Brightman, sora mai tânără a celebrei soprane Sarah Brightman, va veni la Bucureşti să cânte alături de corul Gregorian.

Alături de Amelia va mai urca pe scenă şi Narcis Iustin Ianau, finalistul primului sezon al show-ului „Românii au talent”, acesta fiind primul concert Gregorian din România şi ultimul, totodată, pentru o lungă perioadă de timp.

Biletele au preţuri cuprinse între 59 şi 199 de lei şi sunt disponibile pe bilete.ro, în Oficiile Poştei Române, magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi magazinele Germanos, eventim.ro, myticket.ro, magazinele Diverta, bilet.ro, în reţeaua Tui Travel, la Teatrul Naţional şi pe siteul salapalatului.ro.