Corul Gregorian, concert în România pe 16 mai / Fără efecte pirotehnice după tragedia din clubul Colectiv, dar cu lasere și confetti

Corul Gregorian pregăteşte un show muzical spectaculos în București. “Master of Chants” a ajuns la finalul poveştii: Gregorian a terminat cele 10 volume muzicale, un incredibil succes pe întreg mapamondul.

Membrii corului vor celebra acest lucru printr-un turneu emoţionant în 18 țări. Corul Gregorian se va opri şi în Bucureşti în data de 16 mai, la Sala Palatului, începând cu ora 20.00 (accesul publicului se face de la ora 19.00).

Amănunte aflăm de la reprezentanta organizatorilor, Monica Apostol – vineri, 6 mai, la ora 16.50, în rubrica „Sus cortina!”, la Europa FM.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cu vânzări de peste 10 milioane de albume peste tot în lume, premiat cu Aur şi Platină în 18 ţări, producătorul Frank Peterson, creierul Gregorian, este unul dintre cei mai prolifici artişti germani.

Amelia Brightman, sora mai tânără a celebrei soprane Sarah Brightman, va veni la Bucureşti să cânte alături de corul Gregorian.

Alături de Amelia va mai urca pe scenă şi Narcis Iustin Ianau, finalistul primului sezon al show-ului „Românii au talent”.

Monica Apostol despre concertul Gregorian în București:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Biletele au preţuri cuprinse între 59 şi 199 de lei şi sunt disponibile pe bilete.ro, în Oficiile Poştei Române, magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi magazinele Germanos, eventim.ro, myticket.ro, magazinele Diverta, bilet.ro, în reţeaua Tui Travel, la Teatrul Naţional şi pe siteul salapalatului.ro.

Final Chapter

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS