Cornel Ilie povesteşte, în Deşteptarea, cum a apărut Clipul care îşi caută jumătatea – VIDEO

Marţi, Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a povestit în Deşteptarea cum s-a născut una dintre cele mai orginale lansări ale unei piese româneşti şi ce urmează. Clipul care îşi caută jumătatea urmează să fie lansat pe 2 octombrie, după cum a anunţat, în exclusivitate în Deşteptarea, solistul Vunk.

„Vunk a făcut acest clip pentru cei care s-au îndepărtat de la drumul lor, care au ajuns în lumea altora, o lume străină în care nu pot fi ei înşişi. Credem cu putere că trebuie să ne îndreptăm acolo unde ne duce sufletul, nu capul”, explica trupa în momentul lansării pe YouTube a videoclipului intitulat sugestiv “Clipul care îşi caută jumătatea”.

Trupa Vunk va pune în scenă concertul Un Nou Univers, pe 7 octombrie, de la ora 19, la Sala Polivalentă din București. Un Nou Univers este primul show din România care se va desfășura sub forma unui eveniment multimedia, în care spectacolul muzicii se va împleti cu cel al tehnologiei.

Fiecare spectator se va simți parte dintr-Un Nou Univers, pentru ca mijloacele tehnice revoluționare folosite pentru concertul Vunk din acest an vor asigura interactivitatea între trupă și public, iar fiecare spectator poate avea rolul său într-un show care deschide portile către un nou tip de exprimare artistică.

Folosește parola zilnică de pe europafm.ro pentru a-ți rezerva unul sau mai multe bilete cu 20% reducere la concertul VUNK – Un Nou Univers. Click aici pentru parola care aduce reducerea de 20%