Cornel Ilie i-a adus cadou lui George Zafiu o pungă cu mere – VIDEO

Sărbătoritul zilei, George Zafiu, a avut parte de multe surprize din partea prietenilor, artiştilor, dar şi a echipei Europa FM.

După ce Nicoleta Nucă şi Andra i-au făcut cadouri muzicale, transmise în direct şi video pe pagina de Facebook Europa FM, au urmat mai multe momente emoţionate până la ora 13:00, alături de Ciprian Dinu în emisiunea Europa Express.

Printre prietenii care au venit să-i ureze „La mulţi ani” s-a numărat şi Cornel Ilie, care i-a adus cadou o pungă cu mere.

„Am fost în piaţă, am luat nişte mere, şi unde să le duc?! Ţi le-am adus ţie. George are mere”, a spus amuzat Cornel Ilie.

„Avantajul de a lucra la radio este că primeşti foarte multe CD-uri, multă muzică. […] Dacă vreodată am cumpărat un CD ca să ascult albumul pentru că nu l-am primit atât de repede pe cât mi-aş fi dorit, a fost cu Vunk”, a spus George Zafiu.

George Zafiu este prima voce care s-a auzit pe frecvenţele Europa FM, pe 26 mai 2000, şi azi este cel care vă trezeşte în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, în Deşteptarea, alături de Vlad Petreanu.