Cornel Ilie, cel mai ascultat om după ce în fraza rostită de el la Europa FM s-a ascuns noul Cuvânt Secret – AUDIO

Trupa VUNK se pregătește pentru concertul aniversar de pe 16 octombrie, însă între timp Cornel Ilie a primit și o nouă sarcină, care pune în dificultate ascultătorii Europa FM începând de miercuri dimineața.

O frază rostită de el ascunde Cuvântul Secret și implicit premiul de 1000 de lei pe cuvânt. Miercuri seara, în Clubul de Seară, locul unde în urmă cu o zi a fost găsit un alt Cuvânt Secret, care i-a adus unui constănțean 1000 de lei, el a încercat să dea o mână de ajutor în elucidarea misterului.

În același timp, Cornel Ilie a mărturisit și că acest Cuvânt Secret nu este tocmai simplu de găsit. Totuși a căutat să fie generos cu câteva detalii, spre îngrijorarea lui Toader Păun, care simțea cum indiciu cu indiciu devine tot mai simplu de rostit Cuvântul Secret.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Descoperă Cuvântul Secret, doar la Europa FM!

Zilnic, de luni până vineri, în intervalul 7:00-21:00, în fiecare program Europa FM se aude o frază din care lipsește cel puțin un cuvânt. După difuzarea ei la radio, primii trei ascultători care sună la 0372.069.599, număr cu tarif normal, pot să o completeze, ghicind Cuvântul Secret.

Dăm 1000 lei/Cuvânt!

Jocul continuă până la identificarea corectă a Cuvântului Secret, confirmată imediat în direct la Europa FM prin difuzarea integrală a frazei.

După ghicirea cuvântului sau cuvintelor secrete, la Europa FM trecem la o nouă rundă, cu o nouă frază în care se află cel puțin un Cuvânt Secret.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS