Confidenţialitate

Coregraful Akram Khan și dansatorul Israel Galvan vor primi câte o stea pe Aleea Celebrităților, la FITS 2021 | AUDIO

Zeci de spectacole în care joacă sau dansează sute de artiști din Europa, Statele Unite și Japonia vor ajunge la ediția din acest an a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Opt mari artiști ai lumii vor primi câte o stea pe Aleea Celebrităților la festival, care va avea loc în acest an, între 20 și 29 august.

Printre alții este vorba despre celebrul coregraf și dansator Akram Khan și despre unul dintre cei mai mai mari dansatori de flamenco din lume, Israel Galvan:

Președintele Festivalului, Constantin Chiriac:

”Sunt două nume care nu mai au nevoie de nici o prezentare, Akram Khan, unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, să reușești să lucrezi cu Juliette Binoche, Israel Galvan, să faci deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra, sunt împliniri extraordinare, nu vorbesc de numărul premiilor pe care le are. Iar Charlotte Rampling este, probabil, una dintre cele mai mari artiste care există pe acest pământ”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 A 28-a ediție a FITS se va desfășura fizic și online, live și hibrid.

Aproximativ 630 de evenimente culturale vor avea loc la FITS 2021.

La spectacolele din sălile de teatru, biserici și spații neconvenționale pot intra doar persoane vaccinate.

Din  nou, președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, Constantin Chiriac:

”Prețurile pentru spectacolele indoor, în format fizic, vor fi între 20 de lei și 150 de lei. De asemenea, pentru tot ceea ce înseamnă spectacol digital, în format online, de retransmisie a spectacolelor, prețurile sunt între 20 de lei și 75 de lei”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), primul mare festival din Europa Centrală și de Est, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume și cel mai mare eveniment dedicat artelor spectacolului din România, va prezenta, în perioada 20-29 august 2021, peste 600 de evenimente din 37 de țări, de pe toate continentele, pentru ceea ce va însemna cea mai complexă ediție desfășurată până în prezent.

Anca Grădinaru